Η ΑΝΤΑ άρχισε την λειτουργία της σε έναν μικρό χώρο στην περιοχή Ανάληψη στην Θεσσαλονίκη το 1978 . Χάρη στην προσπάθεια των ιδιοκτητών και εργαζομένων της και την στήριξη των πελατών της , η εταιρία εξελίχθηκε στις δεκαετίες που ακολούθησαν στην πιο επώνυμη εταιρία ιατρικών και επαγγελματικών στολών στην Ελλάδα με καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λευκωσία .

Η προσπάθεια μας είναι πάντα να προμηθεύουμε τους πελάτες μας με στολές εξαιρετικής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές . Στολές με λειτουργικό σχεδιασμό και μεγάλη αντοχή στις συνθήκες που απαιτεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής των επαγγελματιών του χώρου της υγείας και του τουρισμού .

Επιλέγουμε λοιπόν πολύ προσεκτικά τους προμηθευτές υφασμάτων , πρώτων υλών και εμπορευμάτων που χρησιμοποιούμε ανάμεσα στις καλύτερες εταιρίες του πλανήτη .

Σταθμός στην ιστορία μας η αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της Careismatic Brands Inc , που διακινεί στην παγκόσμια αγορά τις στολές Cherokee , Dickies Medical , Infinity , Elle , Heartsoul , Tooniforms και τα υποδήματα Anywear . Μπορείτε να δείτε και να παραγγείλετε τα πιο δημοφιλή προϊόντα που διαθέτουμε για τους ργαζόμενους στον χώρο της υγείας στα ηλεκτρονικά καταστήματα www.antauniforms.gr (για Ελλάδα) , www.antauniforms.com.cy (για Κύπρο)

Η πρόσφατη συνεργασία μας με την εταιρία Chef Works Inc , με έδρα τις ΗΠΑ μας ανοίγει τον δρόμο για να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια εντυπωσιακή συλλογή προϊόντων για κουζίνες , service και γενικότερα μονάδες της βιομηχανίας του τουρισμού. Η Chef Works είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στολών κουζίνας και service στον κόσμο με προϊόντα που εντυπωσιάζουν με τον σχεδιασμό τους , το στυλ την εφαρμογή , την λειτουργικότητα τους .

Στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα www.antachef.gr μπορείτε να βρείτε και να παραγγείλετε σακάκια μαγείρων και chef , παντελόνια μαγείρων , ποδιές κουζίνας , ποδιές service , πουκάμισα , καπέλα και αξεσουάρ για την κουζίνα και το service , όλα κατασκευασμένα από την Chef Works , σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υφασμάτων .

Φυσικά μια στολή δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένη χωρίς τα αντίστοιχα επαγγελματικά υποδήματα. Η ΑΝΤΑ σας προσφέρει μια πολύ μεγάλη γκάμα για να επιλέξετε τα σαμπό η τα παπούτσια που σας ταιριάζουν σε συνεργασία με τις εταιρίες Shoes for Crews , WearerTech , Division Anatomicos και Toffeln.

Είμαστε καθημερινά στην διάθεση σας για να καλύψουμε τις ανάγκες σας σε στολές και υποδήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ακούσουμε τις προτάσεις σας που μπορούν να βελτιώσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.