Η έδρα της εταιρείας είναι στη Θεσσαλονίκη, στην διασταύρωση Β. ¨Ολγας 119 και Κομποθέκλα 1, περιοχή Ανάληψη. Εκεί βρίσκεται και το κεντρικό κατάστημα λιανικών πωλήσεων της εταιρείας.

Τα προϊόντα μας διατίθενται και μέσω καταστημάτων ιατρικών και ορθοπεδικών ειδών σε πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στη διάθεση σας, για να σας παραπέμψει στο κοντινότερο σημείο πώλησης, η ακόμη για να δώσετε την παραγγελία σας για αποστολή με αντικαταβολή σε οποιαδήποτε περιοχή και αν βρίσκεστε.

Στόχος

Η ΑΝΤΑ παρουσίασε πρώτη στην Ελληνική αγορά ιατρικών και επαγγελματικών στολών, προϊόντα πολύ υψηλής ποιότητας, με πρωτοποριακό σχεδιασμό και υλικά επιλεγμένα από τις πιο γνωστές εταιρείες υφασμάτων στον Ευρωπαϊκό χώρο.

Στην προσπάθεια μας για συνεχή βελτίωση, πρώτοι το 1999 πιστοποιήσαμε όλες τις ιατρικές στολές που κατασκευάζουμε με CE Mark σύμφωνα με την οδηγία 93/42 της ΕΕ, ώστε πλέον διατίθενται στο εμπόριο με τρόπο σύμφωνο με την ΔΥ7/2480/94.

Το 2004, η εταιρεία πιστοποιήθηκε με ISO9001:2000, ISO13485:2003 και κατά ΔΥ8δ / Γ.Π.οικ / 1348 / 2004 περί ορθής πρακτικής διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Σταθερός μας στόχος παραμένει πάντα η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, με ταχύτητα, υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές.

Γενικές πληροφορίες – ιστορικό

Η ΑΝΤΑ δραστηριοποιήθηκε για πρώτη φορά στον τομέα των επαγγελματικών και ιατρικών στολών το 1978 . Από την πρώτη στιγμή η αποδοχή των προϊόντων μας από τους πελάτες υπήρξε θεαματική και έτσι μπήκαν οι βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

Σήμερα η εταιρεία προμηθεύει την πλειοψηφία των ιδιωτικών και δημοσίων Νοσηλευτικών ιδρυμάτων της χώρας, αλλά και πολλές επιχειρήσεις στον τομέα της παραγωγής τροφίμων και εστίασης.

Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας διευρύνθηκε με τον χρόνο, ώστε σήμερα να περιλαμβάνει εκτός των στολών και υποδήματα , σεντόνια, κουβέρτες, υφάσματα, κουρτίνες και Νοσοκομειακές στρωματοθήκες και μαξιλάρια. Όλα αυτά πάντα επιλεγμένα για την πολύ καλή ποιότητα τους και φυσικά κατάλληλα για την σκληρή χρήση που απαιτεί ο επαγγελματικός χώρος.